“Tigar”a.d. ustupio tri regionalna magacina

18.05.2014. 12:43
Tigar-fabrika-Obuca-480x320

Usled razvoja događaja i velikog broja humanitarne pomoći koja pristiže iz časa u čas, Sektor za vanredne situacije tražio je raspoložive skladišne kapacitete za odlaganje humanitarne pomoći. “Tigar”a.d. ponudio je svoje regionalne magacine u Šimanovcima i Temerinu usled blizine područja pogođenog vremenskim nepogodama, kao i centralni magacin u Pirotu,kaže se u saopštenju “Tigar”a.d.Dostavljen je pregled slobodnih kapaciteta u sva tri magacina, pri čemu je u toku maksimalna optimizacija prostora u magacinu u Šimanovcima, kako bi se omogućilo bezbedno skladištenje veće količine humanitarne pomoći do konačne raspodele onima kojima je najpotrebnija.
Predstojeći period sanacije poplavljenih područja zahtevaće adekvatnu opremljenost lica,koja će raditi na raščišćavanju i dezinfekciji, pa samim tim i neprobojnu i suvu obuću.
Bitno je napomenuti da su naši poslovni partneri prepoznali potrebu o neophodnosti donacije adekvatne obuće, hrabrim ljudima koji su na terenu i koji bez predaha već par dana pomažu najugroženijima.
“Tigar Tyres” i Fidensconsulting su donirali čizme u toku jučerašnjeg dana , a danas su se pridružili donaciji sa po 500 pari čizama i “Bambi” iz Požarevca, kao i “Knjaz Miloš” iz Aranđelovca.Generalni direktor “Tigar” a.d. Nebojša Đenadić u stalnom je kontaktu sa nadležnim ministarstvima i u toku dana očekuje se otprema dodatnih količina čizama.
Dežuraju i danas operativne ekipe u svim maloprodajnim objektima i magacinima “Tigar”a.d.U toku jučerašnjeg dana na ime donacije optremljeno je 4.816 pari čizama, u maloprodajnim objektima dopremljeno je 4.976 pari ,a kupac “Agromarket” kupio je 3.908 pari. Što ukupno iznosi 13.700 pari čizama.U toku noći izvršena je urgentna donacija čizama Vojsci u Šapcu i Vojnoj pošti Zuce. Zbog pojačane potrebe u Šapcu danas je otpremljeno još 180 pari čizama u maloprodajne objekte. Doprema čizama vrši se vozilima “Tigra”a.d. i “Tigar Poslovnog servisa”,kaže se u saopštenju koje je potpisala Nataša Pop -Krstić, šef Kabineta generalnog direktora “Tigra”a.d.

Share This: