Aktivnosti ŽKK “Gimnazijalac” – video

14.03.2017. 11:47
17308750

Seniorke nisu odigrale utakmicu 17. kola zbog nedolaska ekipe Palanka 2012 iz Smederevske Palanke. Utakmica je registovana službenim rezultatom u našu korist.

Pionirke Gimnazijalca (2003/04. godište) su u 6. kolu Kvalitetne lige savladale su ekipu BIN iz Zaječara rezultatom 73:40. Naše mlade košarkašice su odličnom igrom utakmicu rešile još u prvom poluvremenu kada je rezultat iznosio 35:12, a u nastavku je razlika samo povećavana. Trener Milan Krstić u igru je uvodio sve košarkašioice, a jedino se Luna Aleksić nije upisala u listu strelaca. Odličnu igru u ovoj utakmici pružila je najmlađa u našoj ekipi Bratislava Ignjatović postigavši 8 poena, a koja nastupa za stariju kategoriju. Standardno dobre bile su Sofija Rančić sa 13 poena, Anđela Živković je postigla 10, Staša Bunčić 9, a Sara Mitov 8 poena. Uz njih odlične su bile i ostale košarkašice Gimnazijalca Pionirke

Seniorke Gimnazijalca u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva gostuju ekipi Student 2 u Nišu, a utakmicase igra u subotu od 17 časova
Pionirke u Kvalitetnoj ligi u nedelju od 13,30 sati u Hali Kej dočekuju ekipu Sokobanje, dok su mlađe pionirke slobodne i ovog vikenda.

U nedelju je u Beloj Palanci odigrana revijalna utakmica u mini basketu devojčica iz škole košarke, rođenih 2006-2008. godine, iz Pirota i Bela Palanke. Rezultat utakmice je bio u drugom planu pošto je ovaj susret imao za cilj da se devojčice druže i kroz igru još više zavole košarku. Na ovom svojevrsnom festivalu mini basketa iz našeg kluba nastupila je 51 devojčica sa trenerom Natalijom Pejčić.

Ženski košarkaški klub Gimnazijalac u saradnji sa Sportskim centrom Pirot od 14.03. do 18.03.2017. godine organizuje još jedan seminar za stručno usavršavanje košarkaških trenera. Ovo je nastavak akcije stručnog usavršavanja košarkaških trenera, započetog avgusta prošle godine. I na ovom seminaru učestvuju svi treneri iz ŽKK Gimnazijalac i KK Pirot.
Seminar će se sprovoditi u tri faze: svakodnevno teorijsko predavanje trenerima, pokazni treninzi sa trenirama i pokazni treninzi sa seniorkama Gimnazijalca i juniorima KK Pirota.
Predavači na seminaru za stručno usavršavanje košarkaških trenera su: trofejni trener Ratko Joksić, višestruki prvak evrope sa mlađim kategorijama CSKA iz Moskve i dugogodišnji koordinator rada svih selekcija (muških i ženskih) Levskog iz Sofije i Dimče Kofileski jedan od osnivača Zlatiborskog kampa i dugogodišnji trener na istom.

Share This:

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 2

Ambulante u Pirotu 2