Nagrade za skijaški snoubord klub “Stara planina” Pirot

16.04.2018. 10:41
20180415_125936

U Beogradu u hotelu “Zira” nakon završenog olimpijskog ciklusa održana izborna skupština Skijaškog saveza Srbije. Na svečanom delu dodeljene su nagrade i priznanja najboljima u ovoj sezoni u ukupnom plasmanu.
Najuspešniji naši članovi bili su:
Nemanja Tošić drugo mesto u kategoriji Seniori, Todor Jović drugo mesto u kategiriji Kadeti, Nemanja Pešić drugo mesto u kategoriji Deca i Ilija Pešić treće mesto u kategoriji Cicibani.
Klub nastavlja sa svojim aktivnostima i preko leta. Sada nas očekuje mala pauza pa krećemo sa suvim treninzima na rolerima najverovatnije od 01.05. 2018.
Osim suvih treninga nadamo se da ćemo imati priliku da sa nekim takmičarima treniramo i tokom leta na snegu uz pomoć Skijaškog saveza s obzirim da je realno neophodno da se formira snoubordkros tim s obzirom na disadašnje rezultate našeg Todora Jovića na međunarodnim takmičenjima u toku ove sezone.
Zahvaljujemo se gradskoj upravi grada Pirota, Skijaškom savezu Srbije, JP Skijališta Srbije, kompaniji Tigar AD, Televiziji Pirot, Televiziji Pi kanal i svima ostalima koji su pomogli u realizaciji plana i programa naš Klub.

Share This:

mercedes