INFO SESIJA O BESPOVRATNIM SREDSTVIMA EU PRO

18.06.2018. 11:29
privredna komora pirot

Otvoren je program EU PRO za dodelu bespovratne pomoći preduzetnicima, mikro i malim preduzećima ukupne vrednosti 4,5 miliona evra. Bespovratna sredstva u iznosu do 50.000 evra namenjena su za nabavku opreme i uvođenje komplementarnih usluga za izvozno-orijentisana ili brzorastuća preduzeća.
Info sesija o Javnom pozivu za podnošenje predloga projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća Razvojnog programa EU PRO biće održana u četvrtak, 21. juna u prostorijama UO Privredne komore Pirot (Dobrice Milutinovića, Trgovački centar Vezni trakt), sa početkom u 10 časova.
Pravo na učešće na Konkursu imaju preduzetničke radnje, mikro ili mala preduzeća, registrovana između 2013. i 2017. godine, čija je pretežna delatnost proizvodnja ili pružanje IT usluga, u mogućnosti su da obezbede učešće u troškovima projekta i žele da podrže razvoj svoje zajednice društveno-odgovornim poslovanjem.
Pravo učešća na Konkursu imaju preduzetničke radnje, mikro ili mala preduzeća registrovana na teritoriji 99 opština i gradova uključenih u program, među kojima su Pirot, Babušnica, Bela Palanka i Dimitrovgrad.
Na info sesiji biće predstavljen program, proces, kriterijumi za izbor korisnika i način apliciranja za sredstva iz programa, a detaljne informacije i konkursnu dokumentaciju možete pronaći na linku.

Share This:

mercedes