Projekat „Osnivanje start ap centra u Pirotu“ – video

29.10.2018. 12:03
zip

Projekat „Osnivanje start ap centra u Pirotu“ sprovodi Grad Pirot u partnerstvu sa ZIP centrom za mlade-biznis inkubator d.o.o. Pirot. Ovaj projekat je finansiran je od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj i u svojoj strukturi ima tri komponente: 1. Rekonstrukciju objekta 2. Opremanje objekta i 3. Programski deo.
U okviru programskog dela predviđene su obuke za rad u IT industriji. Ove obuke podrazumevaju obradu i realizaciju kurikuluma u trajanju od šest meseci od strane relevantnih predavača.
Cilj ove obuke jeste da nakon šest meseci provedenih na treningu polaznici steknu osnovna znanja i veštine za samostalni rad ili rad uz mentora u okviru navedene oblasti.
Teme koje će posebno biti obrađene na obuci su: 1. Uvod u programiranje 2. Strukturno programiranje u C# 3.Objektno programiranje u C# 4. Razvoj desktop aplikacija u C# 4. Razvoj web aplikacija 5. Rešavanje realnih problema iz prakse.Rok za podnošenje prijava je do 18.11.2018.godine, odnosno ovaj poziv traje dvadeset dana od dana objave.Trajanje obuke je šest meseci, sa mesečnim fondom od osam časova (dva časa nedeljno).Obuke će otpočeti sa realizacijom u mesecu novembru, nakon odabira potencijalnih polaznika.

Untitled-1 copy

Share This: