Proizvodni program TIGRA AD izložen na sajmu u Tirani – video

24.11.2018. 17:14
Slika5

Kompanija Tigar predstavlja svoj proizvodni program u okviru nacionalnog štanda Srbije na 25. Međunarodnom sajmu privrede u Tirani, koji se održava u periodu od 21. do 24. novembra 2018. godine u Albaniji.

Na sajmu u Tirani, u organizaciji Privredne komore Srbije i Razvojne agencije Srbije u cilju podrške i promocije izvoza, Kompanija Tigar predstavlja program zaštitne, radne, profesionalne obuće, kao i deo programa tehničke gume i programa lepila. Prema rečima Generalnog direktora Tigra a.d., Vladimira Ilića, tržište Albanije je nedovoljno pokriveno, odnosno mogućnosti plasmana Tigrovih proizvoda su znatno veće i ovo je dobra prilika da predstavimo naše proizvodne programe, izvozne mogućnosti, učvrstimo postojeće i uspostavimo nove poslovne veze sa partnerima iz Albanije i izlagačima iz drugih zemalja.

Slika2

Slika3

Slika6

Slika7

Međunarodni sajam privrede u Tirani je po broju izlagača i posetilaca najznačajnija sajamska manifestacija u Albaniji koja će okupiti izlagače iz više od 20 zemalja. Prošle godine sajam je posetilo preko 20.000 posetilaca.

Share This:

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 2

Ambulante u Pirotu 2