Saopštenje MUP-a

28.11.2018. 13:04
mup

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsili su 53 osoba osumnjičenih za krivična dela iz oblasti opšteg kriminala, dok su krivične prijave u redovnom postupku podnete protiv još 28 osoba.

Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela lažno predstavljanje, teška telesna povreda, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, izazivanje opšte opasnosti, ugrožavanje sigurnosti, izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti, učestvovanje u tuči, izazivanje opšte opasnosti, falsifikovanje isprave, falsifikovanje novca, nedozvoljene polne radnje, polno uznemiravanje i druga krivična dela.

KRIVIČNE PRIJAVE U REDOVNOM POSTUPKU

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pirotu, podneli su krivičnu prijavu protiv dvojice sedamnaestogodišnjaka i jednog šesnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da su njih trojica 18. novembra ove godine, u ranim jutarnjim časovima, pesnicama i nogama naneli tešku telesnu povredu maloletniku iz Pirota.

Share This:

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 2

Ambulante u Pirotu 2