Uspeh učenika OŠ”Dušan Radović”na republičkom takmičenju iz Tehničkog i informatičkog obrazovanja i Tehnike i tehnologije

22.05.2019. 12:06
27

Učenici OŠ ,,Dušan Radovićˮ su osvojili sedam nagrada na republičkom takmičenju iz Tehničkog i informatičkog obrazovanja i Tehnike i tehnologije. Milica Jovanović je osvojila srebrnu medalju u disciplini Brodo modelarstvo; Luka Mitić bronzanu medalju u disciplini Auto modelarstvo i Veljko Živković bronzanu medalju u disciplini Raketno modelarstvo. Nagrađeni su i Nikola Savić prvom nagradom (disciplina Praktična izrada po zadatku za 8. razred), Aleksandar Jotić drugom nagradom (disciplina Praktična izrada po zadatku za 8. razred), Jovana Jenačković drugom nagradom (disciplina Praktična izrada po zadatku za 6. razred) i Jana Jelenković trećom nagradom (disciplina Brodo modelarstvo).
Nastavnik nagrađenih učenika Stanko Andonov, profesor tehničkog obrazovanja je dobitnik plakete Društva pedagoga tehničke kulture Srbije. Nagrađen je prestižnom nagradom za uspehe na takmičenjima i afirmaciju predmeta.

27

12

20

Share This: