Nagrađeni najbolji radnici Tigra A.D. Fabrike Obuća – video

26.07.2019. 09:22
foto2

Generalni direktor Tigra a.d. Vladimir Ilić, nastavio je započetu praksu nagrađivanja proizvodnih radnika po ostvarenom kvalitetu i zalaganju. Za mesec maj nagrađena su dva radnika iz radne jedinice Prerada, a za ostavrene rezultate rada i odnos prema poslu, nagrađeni su produženim vikend aranažmanom u Prolom banji, u mestu koje je pogodno za relaksaciju i odmor.
„Sa ovom praksom nastavićemo i u narednom periodu. Svodimo rezultate rada i ostvarenog kvaliteta za mesec jun po svakom zaposlenom, a najbolji će sasvim sigurno biti adekvatno nagrađeni. Najbolji radnici su nosioci procesa u svojim radnim jedinicama, a njihovim nagrađivanjem, motivišemo i ostale zaposlene da daju svoj puni doprinos na radnom mestu“, rekao je direkor Tigra Vladimir Ilić.
On je dodao da radnici u fabrikama rade u tri smene, na krugu gde se ručno izrađuje obuća, na mašinama u valjari, preradi, presari, a s obzirom na to da je u pitanju fizički iscrpljujući posao, za mesec maj nagrađeni su radnici prerade koji rade na zahtevnim mašinama, a prepoznati su kao radnici kojima je pored redovne plate i odmora, dodatna relaksacija itekako potrebna.

Share This:

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 2

Ambulante u Pirotu 2