Tigar se vratio na tržište Crne Gore – video

26.07.2019. 09:46
foto1

Velelepni sportski teren koji je izradila „Tigar Tehnička guma“ svečano je otvoren u Plavu u Crnoj gori u prisustvu Ministra prosvete Crne Gore, visokih crnogorskih zvanica i predstavnika Tigra a.d. iz Pirota.

Jedna od tri fabrike kompanije Tigar a.d.-Tigar Tehnička guma sa svojim proizvodnim programom, a pre svega sa podlogom za sportske terene, osim domaćeg tržišta osvojila je i tržište Crne Gore.
Prema rečima Vladimira Ilića, generalnog direktora kompanije Tigar a.d. na tržištu Crne Gore u prethodnom mesecu urađeno je pet otvorenih terena, i to u Danilovgradu, dva terena u Budvi i dva u Plavu. Na veliko zadovoljstvo, kompaniji Tigar najavljeni su i novi projekti u Budvi, Podgorici, Petrovcu i na Cetinju, gde će sasvim izvesno svoje mesto zauzeti Tigar Tehnička Guma. Radnici Fabrike Tigar Tehničke gume već od 27.jula počinju sa radom na novom terenuu Gusinju koji će se prostirati na 1608 m2

Pored kvaliteta prepoznatljive Tigar lopte, kvalitet terena Tigar Tehničke Gume već su potvrdili sportisti i rekreativci širom Srbije- u Beogradu, Mladenovcu, Golupcu, Priboju, a do kraja godine vredne ruke Tigrovih majstora iznedriće novu atletsku stazu u Bosni.
Kaže se u saopštenju Tigra a.d.

Share This:

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 1

Ambulante u Pirotu 2

Ambulante u Pirotu 2