Početak školske godine

29.08.2019. 12:55
skola 8. septembar

Prijem prvaka u OŠ „Dušan Radović“ biće održan u ponedeljak 2.septembra od 12h. Prozivka petaka je takodje istog dana od 13 i 30. Parni razredi kreću popodne, a neparni popodne.
Djaci OŠ „Sveti Sava“ parnih razreda idu u popodnevnoj smeni, dok djaci neparnih razreda idu u pre podnevnoj smeni. Prijem za prvake zakazan je za 9h kada će i u Sali Medijateke biti održana i priredba.
Učenici parnih razreda OŠ „Vuk Karadžić“ su u prepodnevnoj smeni, dok su učenici neparnih razreda u popodnevnoj smeni. Prijem prvaka zakazan je za 11h, kada će biti izvedena i priredba „Vukovi prvaci“, dok je prozivka petog razreda zakazana od 13-30.
Za učenike prvog razreda OŠ „8.septembar“ u školskom dvorištu od 9h biće izvedena priredba kao i prozivka, od 11h u Domu kulture biće priredjena predstava za prvake „Poklonimo prvacima čaroliju „, dok će prozivka petaka biti od 7-45h. Neparni razredi idu prepodne a parni razredi popodne.

Srednja „Ekonomska“ i „Tehnička škola“ organizovaće nastavu samo u prvoj smeni od 8h.
Učenici „Srednje Stručne škole“ 1 i 4 razreda idu u prepodnevnoj smeni od 8h, a učenici 2 i 3 razreda u popodnevnoj smeni od 13-30.
„Mlekarska škola“ takodje organizuje nastavu samo u prvoj smeni, a prijem učenika u Dom trajaće do nedelje do 14h.
Nastava u školi „Mladost“ biće organizovana po sledećem rasporedu: U prvoj smeni biće razvojna predškolska grupa, 1,2,5,7 razred kao i prvi razred srednje škole u koji je ove godine upisano 3 odeljenja. Drugu smenu pohadjaće 3,4,6,8 razred osnovne škole, 2 i 3 razred srednje škole. Od 8 sati biće organizovana priredba za prvu smenu, a od 13-30 za drugu smenu.
Svim djacima srećan početak nove školske godine!

Share This: