Obaveštenje “Sanit M&M” Suzbijanje komaraca

03.09.2019. 15:22
20190624_183805_HDR

Предузеће „САНИТ М&М“ Д.О.О. из Ниша обавештава грађане Пирота да ће дана 06.09.2019.г. од 6,00 часова ујутру бити обављен четврти третман сузбијања одраслих форми комараца на територији Града Пирота.
Сузбијање одраслих форми комараца вршиће се уређајима на следећим локацијама:

-Река Нишава од ушћа реке Јерме до ушћа реке Темштице ,појас око акумулационог језера и градског купалишта,Расничка река од села Барје Чифлик до ушћа у реку Бистрицу,Градашничка река од краја села Градашница до ушћа у реку Нишаву,река Бистрица до ушћа у реку Нишаву, Рогозки канал од изворишта Кавак до Калеа,парк Момчилов град, парк хотела Пирот,зелене површине у Таковској улици,парк Максима Горког,парк Трг Републике,парк Трг Карађорђе,парк ЛЕАП -22.дивизије,зелене површине у улици Николе Пашића,парк у улици Војводе Степе и парк у улици Драгољуба Миленковића.

Да би се акција успешно реализовала и избегле нежељене последице Предузеће „САНИТ М&М“ позива грађане да у време третмана не бораве на поменутим локацијама нити да изводе кућне љубимце.Пчелари се обавештавају да предузму мере заштите пчелињих друштава.
Молимо да се у свему следи наведено упутство јер ће у случају оштећења здравља сваки појединац сносити одговорност за себе,родитељи за децу,као и сваки сопственик за своје домаће животиње.
У случају неповољних временских прилика третман се одлаже за први наредни дан када временски услови погодују за извођење истог, у јутарњем или вечерњем термину.
За све додатне информације у вези овог третмана грађани могу да се обрате Предузећу „САНИТ М&М“ на тел. 018-258-019 и 018-243-876.

Share This: