TO Pirot na Sajmu turizma u Kragujevcu

25.11.2019. 08:45
dav

U Kragujevcu je od 22-24.11.2019. održan jedanaesti Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma. Organizatori ove manifestacije,Šumadija sajam i Gradska turistička organizacija Kragujevac,želeli su da uz učešće brojnih izlagača,nacionalnih,regionalnih i lokalnih turističkih organizacija predstave turističke potencijale Srbije i zemalja regiona .
Tako je i To Pirot predstavila turističke vrednosti,prirodne atrakcije i smeštajne kapacitete grada Pirota,naših sela i Stare planine.
I ovom prilikom svi posetioci sajma su imali mogućnost da vide i probaju već poznate naše brendove,ćilim,peglanu,kačkavalj, rekao je Dragan Novaković iz TO Pirot i dodao da im je
veliko zadovoljstvo i priznanje n je učinila i g-đa Marija Labović,direktorka Turističke organizacije Srbije,tako što je posetivši štand TO Pirot pohvalila uređenost istog uz degustaciju peglane i kačkavalja.
Najavljujući našu glavnu gradsku manifestaciju, 8.Sajam pirotske peglane kobasice(25 i 26. januar 2020) vraćamo se zadovoljni u Pirot,dodao je Novaković.

Share This: