SNS – Uređivanje igrališta za decu u Prisjanskom naselju – video

16.12.2019. 10:54
sns

Mlade mame, meštanke naselja Prisjanski put apelovale su da se dečje igralište u tom naselju, gde se njihova deca igraju, učini bezbednim. Zamolile su da im u toj nameri pomogne predsednik Mesne zajednice, Siniša Zlatanov, koj je obezbedio sadni materijal, đubrivo i alat.
Zlatanov je inicijativu naših sugrađanki prezentovao na povereništvu GrO Srpske napredne stranke u Pirotu i dobio veliku podršku članova i simpatizera, koji su se uključili u realizaciju same akcije i danas pomogli oko sadnje tuja.
Po rečima Milana Jovanovića, poverenika Gradskog odbora SNS u Pirotu, ovo je samo prvi deo vezan za uređenje tog dela grada, koji je u neku ruku marginalizovan, jer će u narednom periodu kompletno igralište biti očišćeno, deo oko igrališta biće poravnjan i postaviće se mobilijari za odmor i dodatni sadržaji za igru i rekreaciju.
Ovo je jedna u nizu akcija na koju su se članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke odazvali, a tako će biti i u narednom periodu, naglasio je Jovanović.
Na kraju je Siniša Zlatanov najavio svečano paljenje badnjaka na ovom mestu, koje tradicionalno organizuju meštani ove Mesne zajednice i pozvao sve prisutne da im se pridruže tog dana.
Navodi se u saopštenju povereništva GO SNS.

Share This: