Svečano otvorena 14. Božićna škola sportova – video

03.02.2020. 12:32
Bozicna skola sporta

U prepunoj hali Kej prvog dana vikenda svečano je otvorena tradicionalna Božićna škola sportova, 14. po redu.
Božićnu školu svečano je otvorio naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić, a u programu su nastupili i Haos animatori i fristajler Nikola Milošević, Djota Freestyle i Nole, poznati jutjuberi. Bila je ovo prilika i za nagradjivanje pirotskih sportista koji su u prethodnoj godini zabeležili najbolje rezultate.
Otvaranje Božićne škole sportova bilo je I u znaku proglašenja najboljih sportista. U kategoriji pionira titule najboljih poneli su: Iva Mančić ( KRG “Sirene”), Ognjen Antić (BK “Pirot”),Branka Petrović(ŽOK “Pirot”), Marko Manić (KK “Pirot”), Sofija Jovičić (DŽK “Pirot”), Vuk Manić (Ašihara klub “Tigrovi”) i Mila Nikolić (GK “Soko 2011”). U juniorskoj konkurenciji u protekloj godini najbolji su bili: Maša Džunić (ŽFK “Jedinstvo”), Jelena Stojanović (ŽRK “Pirot”), Milica Golubović (GK “Soko 2011”), Nemanja Pešić ( SK “Stara planina”), Vuk Vasić (KK “Pirot”), Saša Nikolić (BK “Pirot”).

U konkurenciji najboljih pojedinaca u ženskoj konkurenciji pehari su uručeni Jovani Veljković i Nini Vasov, a u muškoj Milošu Spasiću I Marku Kostiću .
Titulu najbolje sportistkinje ponela je Simona Tančić, a sportiste Uroš Mijalković.
SK “Mladost” uručena je specijalna nagrada za učešće na specijalnoj olimpijadi, a odbojkašici Mili Đorđević pehar je uručen za sportsko dostignuće. U kategoriji najuspešnijih ekipa treće mesto pripalo je kadetkinjama ŽKK “Gimnazijalac” , drugo KK “Pirot” , a prvo FK ”Radnički”.

Share This:

Oglašavanje na internet portalu

Oglašavanje na internet portalu

Ketering Sunce Pirot

Ketering Sunce Pirot