Savetovanje u Mlekarskoj školi od 21.- 23. februara

13.02.2020. 09:06
mlekarska

U periodu od 21-23.2.2020. godine u prostorijama Mlekarske škole sa domom učenika „Dr Obren Pejić“ iz Pirota održaće se savetovanje poljoprivrednih inženjera Pirotskog okruga sa zimskom školom za proizvođače mleka. Organizatori savetovanja su Udruženje inženjera Pirotskog okruga, Savez inženjera i tehničara Srbije i Mlekarska škola sa domom učenika „Dr Obren Pejić“iz Pirota.

Savetovanje će obuhvatiti stručna predavanja, kao i teorijsko-praktičnaobuka u proizvodnji sira.Stručna predavanja realizovaće profesori sa Poljoprivrednog fakulteta iz Beograda i profesori sa Visoke poljoprivredno-prehrambene škole iz Prokuplja. Praktičnu izradu sira po fazama proizvodnje demonstriraće nastavnici Mlekarske škole.

Savetovanje je namenjeno svima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom, savetodavnim i stručnim službama, poljoprivrednim inženjerima, prehrambenim tehnolozima, preduzetnicima, vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava, malih i srednjih preduzeća, kao i svima koji sebe vide u poljoprivredi, proizvodnji i preradi hrane.

Share This: