OFS Pirot -” Pobedimo izazov”

11.04.2020. 15:34
POBEDI IZAZOV_Baner FSGP_2020

U periodima najvećih izazova, kreativnost, motivacija i humor je ono što nam pomaže da prebrodimo tešku situaciju i POBEDIMO IZAZOV!

FUDBALSKI SAVEZ GRADA PIROTA osmislio je kreativne aktivnosti sa željom da deca nastave da se aktivno bave fudbalom u ovim vremenima IZAZOVA. Deca uz pomoc trenera i roditelja, kreiraju i objavljuju svoj video motoričkih sposobnosti i izvođenja fudbalskih tehničkih elemenata, koristeći fb i zvaničnu web stranicu FUDBALSKOG SAVEZA GRADA PIROTA. Projekat smo naslovili POBEDIMO IZAZOV-BALL MASTERY! Naziv “BALL MASTERY” u bukvalnom prevodu znači majstorstvo sa loptom, dok bi u tehničkom smislu to bile vežbe za razvoj osećaja za loptu. Bez te sposobnosti, nemoguće je stvoriti majstore sa fudbalskom loptom.

Pokažimo da smo majstori sa loptom, vedri, duhoviti, nasmejani i da ćemo POBEDITI IZAZOV!

Učesnici su deca, treneri i roditelji.

Snimite video a FUDBALSKI SAVEZ GRADA PIROTA će Vas nagraditi.

Evo koji IZAZOV pokrećemo…

· Snimite video vaših motoričkih sposobnosti i izvođenja fudbalskih tehničkih elemenata (vođenje lopte, dodavanje lopte, šut, žongliranje, dribling…)

· Snimite video vaše najsmešnije fudbalske vratolomije

· Snimite video vežbe koja je zabavnog karaktera

· Video u trajanju do 30 sekundi objavite na svojoj zvaničnoj stranici ili profilu na fejsbuku, “tagujući” FS Grada Pirota (https://www.facebook.com/FS-Grada-Pirota/)

· Glasajte (lajkujte) na našoj fb strani najbolji video

Po okončanju IZAZOVA (pandemije), nagradićemo objave-video snimke sa najviše lajkova.

HAJDE DA SE IGRAMO I POBEDIMO IZAZOV- BALL MASTERY !

Share This: