Drugi tretman suzbijanja odraslih forma komaraca 15.jula

07.07.2020. 10:56
Kej1

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava građane Pirota da će dana 15.07.2020.g. od 5,30 časova ujutru biti obavljen drugi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji Grada Pirota.
Suzbijanje odraslih formi komaraca vršiće se uređajima na sledećim lokacijama:

-Reka Nišava od ušća reke Jerme do ušća reke Temštice,reka Jerma od G.Držine do Sukova ,pojas oko akumulacionog jezera i gradskog kupališta,Rasnička reka od sela Barje Čiflik do ušća u reku Bistricu,Gradašnička reka od kraja sela Gradašnica do ušća u reku Nišavu,reka Bistrica do ušća u reku Nišavu, Rogozki kanal od izvorišta Kavak do Kalea,park Momčilov grad, park hotela Pirot,zelene površine u Takovskoj ulici,park Maksima Gorkog,park Trg Republike,park Trg Karađorđe,park LEAP -22.divizije,zelene površine u ulici Nikole Pašića,park u ulici Vojvode Stepe i park u ulici Dragoljuba Milenkovića.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za večernji termin ili prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog, u jutarnjem ili večernjem terminu.
Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Share This: