Saopštenje GKP “Udruženja penzionera Pirota”

07.07.2020. 11:37
penzioneri-penzije

Na sastanku GKP “Udruženja penzionera Pirot”, između ostalog, donet je sledeći zaključak:

Obzirom na učestale komentare od strane penzionera da Kol centar Doma zdravlja Pirot nije u prilici da na najbolji način odgovori potrebama ne samo penzionera, već i svim građanima Pirota oko telefonskog zakazivanja pregleda i elektronskog produžavanja terapije izabranog lekara, obaveštavamo sve zainteresovane da ćemo tražiti sastanak sa direktorom Doma zdravlja Pirot i iz prve ruke imati prave razloge za uočeni problem i njegovo razrešavanje, o čemu ćemo javnim saopštenjem obavestiti sve zainteresovane građane Pirota koji su se obratili povereništvu partije penzionera.

Pripreme za konstituisanje Gradskog Odbora Penzionera Pirot su u punom jeku bez obzira nna Kovid atmosferu, naravno uz punu podršku svih propisanih mera za zaštitu zdravlja penzionera i brojnih aktivista.

Sa istog sastanka predloženo je Gradskoj organizaciji Penzionera Pirot da se dogovorena manifestacija “Život je partija šaha” sa šah klubom “Čast i slava” umesto u četvrtak 09. jula, odloži za termin bez Kovid rizika.