Krajem ove I početkom naredne godine zahvaljujući odličnoj saradnji sa najvećim strateškim kupcem Dekathlonom, paleta regularne prodaje Tigar Obuće biće bogatija novim modelima – video

04.12.2020. 10:03
Tigar a.d.

U godini pandemije korona virusa koja je pored ozbiljnih izazova u očuvanju zdravlja stanovništa postavila I brojne prepreke u poslovanju privrednih subjekata, Kompanija Tigar a.d. uspela je da se izbori sa novonastalom situacijom, pa će tako u godini jubileja, 85 godina postojanja I rada, zabeležiti pozitivne rezultate sve tri fabrike. Ona koja je otišla korak dalje kako u proizvodnji, tako I u proširenju tržišta posebno se ističe fabrika Obuće. Kako je za Pi kanal izjavio Vladimir Ilić, generalni direktor Tigra, I to ne samo zbog činjenice što će  krajem ove I početkom naredne godine zahvaljujući odličnoj saradnji sa najvećim strateškim kupcem Dekathlonom, paleta regularne prodaje Tigar Obuće biti bogatija novim modelima, već I zbog početka proizvodnje nove linije  gumenih čizama Tigar Brenda.

Sve to uticalo je I na otvaranje novih tržišta, jer je Tgrova paleta proizvoda gumene obuće izazvala interesovanja  tržišta Moldavije I Turske.

 

Share This: