Saopštenje Pokreta socijalista Pirot

29.07.2021. 12:30
IMG_20210711_105457

Gradski odbor Pokreta Socijalista u Pirotu najoštrije osudjuje ponašanje opozicionih medija i opozicije u plasiranju laži i izmišljotina ubica i koljača Veljka Belivuka i Marka MiljkoviTia
Za ljude koji su okrivljeni da su počinili monstruozna dela očekivano je i nije iznenađujuće da izmišljaju i lažu protiv onih koji su ih doveli pred lice pravde, ali je iznenađujuće to što pojedini opozicioni mediji njihove gnusne laži prenose kao istinu i što opozicija koristi te iste laži u političkom kontekstu sa jednim ciljem. a to je politička eliminacija Predsednika Srbija Aleksandra Vučića i Ministra unutrašnjeg poslova Aleksandra Vulina. Time je opozicija pokazala da se ne libi čak ni toga da napravi koaliciju sa koljačima da bi došla na vlast.
Predsedniku Srbije i Ministru unutrašnjih poslova, Aleksandru Vulinu poručujemo da istraju u svojoj borbi nrotiv ovakvih monstruoznih bandi i da narod Srbije ne naseda na izjave mesara i koljača. Opoziciju podsećamo da u politici postoji moral i etika i da se neke stvari ne rade svojoj Državi ni zbog jednog političkog poena. Svedoci smo da je u borbi protiv Vučića i protiv našeg Predsednika sve dozvoljeno, ali da uprkos tome narod Srbije voli svoju zemlju i da ceni i podržava napore Predsednika i Ministra u borbi protiv mafije i kriminalaca,navodi se u saopštenju Pokreta socijalista Pirot .