Privremena obustava servisa i usluga u finalnom koraku spajanja NLB i Komercijalne banke

29.04.2022. 12:22

Nakon dobijanja svih regulatornih dozvola, kao i registracijom pripajanja u Agenciji za privredne registre, danas je uspešno okončan višemesečni postupak pravnog spajanja NLB Banke i Komercijalne banke, članica NLB Grupe, u jednu banku koja od 30. 4. nastavlja da posluje pod novim imenom – NLB Komercijalna banka.

Kako saopštavaju iz Banke, preostale dane prvomajskih praznika iskoristiće za finalno spajanje baza i sistema, kako bi klijentima 4. maja spremni poželeli dobrodošlicu u novu NLB Komercijalnu banku.

U ovom periodu klijenti moći će neometano da koriste bankomate, obavljaju transakcije karticama na prodajnim mestima kao i putem digitalnih novčanika KomBank i NLB Pay, dok će doći do privremene obustave rada određenih usluga i servisa. Elektronsko i mobilno bankarstvo, za klijente NLB Banke neće biti dostupni u periodu od danas od 17 časova, a za klijente Komercijalne banke od 22 časa, najkasnije do srede 4. maja. U istom periodu neće funkcionisati SMS obaveštenja o potrošnji sredstava prilikom korišćenja kartica.

Plaćanje karticama putem interneta za klijente Komercijalne neće biti dostupno od danas od 22 časa, najkasnije do srede, 4. maja, dok će za klijente NLB Banke funkcionisati bez prekida.

Za sva dodatna pitanja, klijenti mogu da posete veb sajtove www.nlb.rs i www.kombank.com ili kontaktiraju na 011/20-18-600 ili kontakt.centar@kombank.com

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu