“Tanasko Rajić 2022” – Pobedničke ekipe i najbolji pojedinci – video

10.08.2022. 10:35

Jubilarni 40. po redu turnir u malom fudbalu „Tanasko Rajić“ sinoć je i zvanično završen. Nakon deset takmičarskih večeri, poznati su i pobednici po kategorijama. U finalnoj večeri u kategoriji petlića, Klub malog fudbala „Pirot“ je nakon penala slavio protiv Škole fudbala „Libero“ rezultatom 4 prema 3.
U finalu mlađih juniora ekipa „Vip taksi“ je slavila protiv ekipe „Radnički 09“ sa 9:4. Treće mesto je pripalo ekipi „Šraf šop“.
U najočekivanijem susretu, u finalu seniora, ekipa „Relax plejs kafe“ je bila ubedljiva protiv favorizovanog tima „Stovarište građevinskog materijala Stojanović“, rezultatom 5:1. Kada je reč o pojedinačnim nagradama, za najboljeg igrača turnira proglašen je Predrag Ivković iz pobedničke ekipe. Njegov saigrač, Žarko Mančić, poneo je nagradu za najboljeg golmana. Najbolje golgeterski raspoložen na ovom turniru bio je Nemanja Nikolić iz ekipe vicešampiona.
Kao i svake godine i ove je za ovu sportsku manifestaciju vladalo ogromno interesovanje kod građana. U finalnoj večeri je oko terena, prema procenama, bilo oko dve hiljade fudbalskih sladokusaca.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu