Član “Libero” škole fudbala, Ilija Panić igrao na turniru za Crvenu Zvezdu

15.05.2023. 19:09

Član Škole fudbala Libero, Ilija Panić 2015. godište učestvovao je na turniru “Zaječar 2023” kao član FK Crvena Zvezda koja je i osvojila turnir. “Dobre igre u Fair play ligi za ekipu FK Radnički Niš sa kojima naša škola ima odličnu saradnju nisu promakle skautima Crvene zvezde i Ilija je dva dana proveo u Beogradu, a juče je imao čast da odigra i prvi turnir u crveno belom dresu” – kaže trener, Miloš Nikolić. Ilija je na 6 utakmica na turniru postigao i 3 pogotka, od kojih jedan u finalu i kao nagradu za dobre igre na turniru trener zvezdine generacije 2015. godiste Mirko Lazić poklonio je Iliji trofejIMG-db518935153b600d6842b7b2b836e146-V
Ilija Panić ce nastaviti rad u ŠF Libero a nastaviće i sa igrama u Fair play ligi za prijatelje kluba iz FK Radnički Niš. U dogovoru sa trenerom FK Crvena Zvezda učestvovaće na medjunaridnim turnirima koji očekuju ovu generaciju u narednom periodu.
U ŠF Libero kažu da je velika čast za klujb što je Ilija uspešno predstavljao Školu fudbala i pokazao da Škola raste, da se radi ozbiljno i da ima jos mnogo talentovanih dečaka kojima ce ovo biti motiv da rade još bolje.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu