SAOPŠTENJE POKRETA ROĐENI ZA PIROT

05.10.2023. 13:30

UJEDINJEN SA SOCIJALDEMOKRATSKOM PARTIJOM SRBIJE

Promišljajući o budućnosti Pirota, u izmenjenim istorijskim, političkim i društveno-ekonomskim okolnostima, smatrajući da su LJUDI PREČI OD VELIKIH REČI, Pokret “Rođeni za Pirot” doneo je odluku da svoje dalje političko delovanje nastavi ujedinjen sa Socijaldemokratskom partijom Srbije.

Sve promene u društvu i realizaciju planova i programa, možemo ostvariti samo kroz ozbiljnu političku organizaciju, zajedničkim marljivim radom, odgovornošću i posvećenošću. To su razlozi zbog kojih smo odlučili da svoje dalje političko delovanje nastavimo ujedinjeni sa Socijaldemokratskom partijom Srbije-moderno organizovanom političkom organizacijom koja ima jasne programske ciljeve, brine o ljudima i socijalnoj pravdi, teži ravnomernom regionlanom razvoju i decentralizaciji, bori se za slobodan i dostojanstven život i zalaže se za društvo jednakih šansi za sve.

Uz veliku zahvalnost svima koji nas podržavaju u ostvarivanju zajedničkIh ciljeva, da su LJUDI  PREČI OD VELIKIH REČI, za PIROT MODERAN I PROSPERITETNI GRAD, za sigurnu budućnost svih građanki i građana Pirota i Srbije, svoje dalje političko i društveno delovanje nastavljamo ujedinjeni sa Socijaldemokratskom partijom Srbije.

Pirot, 05.10.2023.

Pokret “Rođeni za Pirot”

Medija tim

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu