Србија не сме да стане

07.11.2023. 16:39

Горан Весић и Ивана Николић посетили су Ваљево и разговарали са грађанима, и том приликом поручили да је глас народа велика снага, да је управо народ снага листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“.

„Када бирате између повратка у прошлост и будућности, избор је јасан. Не смемо да дозволимо повратак у прошлост, у време затворених фабрика, високе стопе незапослености, лоших путева. Србија не сме да стане“, нагласио је Горан Весић.

„Верујемо у подршку народа, верујемо у подршку за будућност Србије. Бирамо Србију, бирамо интерес нашег народа, а то су веће плате и пензије, то су унапређен здравствени систем, модерна ифраструктура, нове инвестиције и радна места“, рекла је Ивана Николић.

Горан Весић поручио је да су резултати политике Александра Вучића очигледни и видљиви -стотине километара изграђених пруга, путева, ауто-путева. „Народ ће да каже какву политику жели, политику прошлости, коју нуди бивши режим, или жели политику будућности, политику напретка, развоја и даље изградње наше земље коју гарантује само листа „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ Србија не сме да стане““, закључио је Весић.

Служба за информисање

Српска напредна странка

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu