TIGAR TYRES organizuje 3. dan dobre volje

07.11.2023. 10:41

U okviru inicijative Growing together, pored direktne podrške lokalnoj zajednici u ključnim oblastima: zdravstvo, obrazovanje, bezbednost u saobraćaju i ekologija, Tigar Tyres organizuje i humanitarne, volonterske akcije. U subotu, 11. novembra u periodu od 9 do 12h kompanija organizuje treći po redu „Dan dobre volje“, u sportskoj hali “Kej”, koji je otvoren za sve zainteresovane sugrađane.Akcija u saradnji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta u Pirotu i Sportskim centrom Pirot, podrazumeva prikupljanje odeće, obuće, igračaka i starog papira. Iz kompanije Tigar Tyres pozivaju sve zaposlene i sve sugrađane dobre volje da se u što većem broju pridruže ovoj inicijativi i da u cilju promovisanja  vrednosti poput solidarnosti, deljenja i brige o drugima.

Istovremeno, prikupljanjem starog papira, doprinosi se podizanju svesti o zaštiti životne sredine i brizi o prirodnim resursima.

Iz OO Crveni krst podsećaju da garderoba treba da bude čista, oprana, suva i očuvana. Obuća takođe treba da bude očuvana, a igračke u funkciji i bez oštećenja.

Iz Tigar Tyres-a podsećaju da je ovo samo jedna od akcija volontera Tigar Tyres-a, koji su u prethodnom periodu organizovali čišćenje i uređenje lokaliteta Vrelo, čišćenje obala Zavojskog jezera, kao i pošumljavanje obronaka Stare planine.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu