Srbija ne sme da stane – САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 11.11.2023.

11.11.2023. 15:25

Сваки грађанин нам је једнако важан, али жене су стуб сваке породице, а самим тим и целог друштва и наше отаџбине Србије, нагласили су Милош Вучевић и Биљана Пантић Пиља у разговору са женама из Новог Сада. „Жене су одговорније, лојалније, жене су способније. Жене разумеју да држава није играчка и да избори нису игра“, подвукао је први на листи  „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ Милош Вучевић и подсетио да је држава  купила мамографе и магнетне резонанце, за градове широм Србије, како би обезбедила једнаке услове за здравствену заштиту грађана, без обзира у ком делу земље да живе.

Вучевић је исткао да су људи наша снага.

„Ми радимо, живимо  за наше грађане, за све грађане Србије. Управо због наше деце, због наших жена, због свих грађана Србије и због свих Срба, ма где живели, Србија не сме да стане“, закључио је Вучевић.

Пантић Пиља је рекла да је избор на грађанима, те да они одлучују на предстојећим изборима.

„Грађани ће одлучити да ли желе политику будућности, политику која је изградила 147 болница, домова здравља, клиничких центара и здравствених објеката, или желе повратак у прошлост“, навела је Биљана Пантић Пиља.

Милош Вучевић и Биљана Пантић Пиља истакли су да Србија не сме да стане и позвали на апсолутну и јединствену подршку листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu