АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане

02.12.2023. 16:55

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 02.12.2023.

Кандидати са листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стене“ Никола Селаковић и Татјана Мацура посетили су породицу Ђорђевић у Обреновцу, која се породично бави производњом грнчарије.

Током посете производњи, кандидати су сазнали да је ово четврта генерација у породици која се бави овим занатом и да радионица постоји 97 година.

Селаковић је истакао да је држава Србија данас економски јака и стабилна и да је у прилици да помаже породицама, предузетницима.

„Вратили смо живот и сигурност Србији. Србија је данас на добром путу и, за разлику од прошлог времена, 2012. године, када је стопа јавног дуга била 79%, данас је она 51,4%. Зато је наша држава данас економски јака и стабилна, и зато држава може да помаже и пензионере, труднице, мајке, децу, породицу“, рекао је Селаковић.

Селаковић и Мацура су истакли да народ одлучује какву Србију жели, те да избори нису игра, да држава није играчка, а да је народ једини који одлучује о будућности.

„Подржавам листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане”, јер желим да будем део тима који ће наставити са реализацијом позитивних идеја које породице у Србији стављају на прво место. Наша листа кандидује идеје и визију за још бољу будућност Србије. За наставак финансијске подршке породици, мајкама, предузетницама, деци, подржите листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“, рекла је Мацура.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu