Završeni lokalni i parlamentarni izbori – video

17.12.2023. 23:30

U Srbiji su održani parlamentarni i pokrajinski izbori, kao i izbori za odbornike u Beogradu i Pirotu i još 63 mesta. Sva biračka mesta zatvorena su u 20h.

Na izbore u Pirotu glasalo je nešto više od 66% birača na 86 biračkih mesta, što je oko 30.000 ljudi.

mr Vladan Vasić, nosilac liste “Aleksandar Vučić Pirot ne sme da stane”, kaže za našu tv da je zadovoljan rezultatima izbora, s obzirom na to da je ovo njegova sedma pobeda. Vasić kaže da je definitivno sigurno da će Republička lista u Pirotu imati više od 60%, a da će “njegova” lista na lokalu imati oko 50%.

Vidojko Panajotović, kao kandidat za gradonačelnika ispred liste broj 2. Ivica Dačić – premijer Srbije, kaže da je zadovoljan ali i da je očekivao više od ovih izbora.

Darko Božić, nosilac liste “Pirot protiv nasilja”, kaže da je zadovoljan izborima,s obzirom na to da se po prvi put kandiduje za gradonačelnika i da mu je drago što su osvojili veliki broj glasova, kako kaže na izbornim mestima u gradu, ali da je lista broj 1 bolja u prigradskim naseljima i selima.

Kandidat za gradonačelnika, Vladimir Stojanović ispred liste “Ujedinimo Pirot, POKS – ZAVETNICI” takodje je zadovoljan izborima, jer je ovo njegovo prvo kandidovanje za gradonačelnika.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu