Minuli vikend veoma uspešan za učenike Muzičke škole.

27.05.2024. 12:44

Minuli vikend bio je veoma uspešan za učenike naše škole. Ukupno 11 učenika takmičilo se na Međunarodnom takmičenju mladih pijanista održanom u Vranju. Od toga, devetoro učenika u solo  kategorijama za svoj uzrast a dvoje učenika u kategoriji klavirski duo. Duo je osvojio prvu nagradu, dok su ostali osvojili pet drugih i četiri treće nagrade. Učestvovali su učenici iz centralne škole u Pirotu,iz izdvojenog odeljenja u Babušnici i izdvojenog odeljenja u Dimitrovgradu. Imena učenika i njihovih nastavnika kao i fotografije sa takmičenja možete preuzeti sa naše FB stranice.

Nadamo se da ćete objaviti ove lepe vesti jer zaista imamo čime da se ponosimo. Naši učenici sa svih takmičenja donose uspehe i nagrade. Veoma se ponosimo našim đacima i nastavnicima koji sa njima vredno i posvećeno rade.

Do kraja maja predstoje nam godišnji koncerti u Dimitrovgradu i u Babušnici i prijemni ispit za upis u prvi razred u Pirotu. U junu će biti održani prijemni ispiti u izdvojenim odeljenjima a tradicionalno 21.juna će biti odžan koncert u Pirotu, povodom Svetskog dana muzike.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu