Nova usluga u Gradskoj upravi Pirot – tri POS terminala za građane.

06.06.2024. 13:14

Почев од јуна месеца у Градској управи Пирот омогућена је нова услуга грађанима. Захваљујући Канцеларији за информационе технологије и електронску управу Владе Републике Србије, Градска управа Пирот је поставила три ПОС терминала за безготовинско плаћање и омогућила корисницима својих услуга да административне и друге таксе, накнаде и порез на имовину плате електронски. Електронско плаћање доступно је свим платним картицама (DinaCard, VISA, MasterCard) без обзира на банку издаваоца.
Путем платних картица на шалтерима бр.6,8 и 13 у Услужном центру Градске управе града Пирота могуће је да се плате све административне таксе (локалне и републичке), накнаде, порез на имовину и остале обавезе по основу локалних јавних прихода.
Успостављање плаћања такси на шалтеру путем платних картица доприноси начелу делотворности и економичности поступка, а у циљу успостављања професионалне и модерне управе као сервиса грађана. Е-плаћањем странка избегава попуњавање уплатница, одлазак до поште или банке и чекање у редовима, и на тај начин јој се омогућава да ефикасније оствари своја права.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu