Podeljene nagrade najuspešnijim učenicima Mlekarske škole.

19.06.2024. 14:49

У Млекарској школи са домом ученика „Др Обрен Пејић“ уприличена је додела диплома и награда матурантима и ученицима који су остварили запажене резултате у претходној школској години. У присуству ученика и наставника награђени су најуспешнији ученици Млекарске школе, освајачи бројних награда на такмичењима и смотрама у земљи и иностранстству.

Окупљенима у амфитеатру Млекарске школе обратио се директор Ненад Ђорђевић:  „Задовољство ми је што сам имао прилику да сарађујем и будем део одрастања још једне квалитетне генерације матураната. Генерације која је уградила део себе у Млекарску школу и која ће са поносом носити и истицати име Млекарске школе. Желим вам пуно среће како на личном, тако и на професионалном плану. Ваша снага је ваше знање, а ваше знање сте пуно пута показали током школовања на разним такмичењима и смотрама. Будите поносни што сте били и остали део Млекарске школе. Врата ове школе увек ће бити отворена за све вас.“

Након тога подељене су награде ученику генерације, ученицима струке и ученицима који су показали завидне резултате на различитим пољима школовања. Епитет ученика генерације понела је Исидора Мијић, ученица образовног профила пекар. Ученик струке образовног профила прерађивач млека је Василије Ранђеловић. Ученик струке за образовни профил пекар је Индира Бериша. Подељене су и награде следећим ученицима: Милици Голубовић за освојено друго место на „Погачијади“ у Прокупљу, Исидори Мијић, за освојено друго место на Пекарским данима у Алексинцу и предузетбичком тиму „Рехабилитациони центар – Сунце“ који су освојили прву награду на међународном такмичењу из предузетништва ТФ Фест у Пловдиву, Јовани Тричковић, Луки Јовановићу и Лани Манић.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu