Петак

10:00 Јутарњи програм “Боје града”
11:00 Серија: Болница Ројал (р)
11:30 ТВ шоп
12:00 Концерт
12:45 ТВ шоп
13:00 ТВ излог (огласи)
13:45 ТВ шоп
14:00 Флеш, Временска прогноза
14:10 Филм
16:00 Флеш, Временска прогноза
17:00 Информативна емисија ДАН, Временска прогноза
17:20 Пословни огласи
17:30 ТВ шоп
18:00 “Боје града”
19:00 Информативна емисија ДАН, Временска прогноза
19:15 Пословни огласи
19:30 Цртани филм
19:50 Мали огласи
20:00 Серија: Болница Ројал
21:00 Информативна емисија ДАН, Временска прогноза
21:15 Мали и пословни огласи
21:30 Филм
23:00 Флеш, Временска прогноза
23:05 Меридијанима
00:00 Флеш, Временска прогноза
00:10 Музички спотови
03:15 Ноћни програм