7. muzički festival “Osveženje” – Video

08.08.2014. 13:26
osveženje

Sedmi muzički festival “Osveženje fest” održaće se u subotu 9. avgusta,na već poznatoj lokaciji, pirotskoj tvrđavi. I ove godine ljubitelji dobre muzike biće u prilici da čuju nekoliko bendova iz Srbije I inostranstva, a za raspoloženje ljubitelja elektronske muzike pobrinuće se mladi pirotski DJ I producent. Hedlajner ovogodišnjeg festivala je poznati beogradski bend “Električni orgazam”.
Organizator “Osveženje festa” je Udruženje građana “Osveženje” I Kancelarija za mlade Pirot, a pod pokroviteljstvom Opštine Pirot I Ministarstva omladine I sporta. Ovaj festival traje već sedam godina. Kako je za Pi kanal izjavio Miloš Colić, član UG Osveženje, za to vreme u okviru festivala I drugih aktivnosti ovog udruženja, u Pirotu je gostovalo oko 20 izvođača.
Novina u organizaciji ove godine je ta što će donji deo Momčilovog grada biti zatvoren, jer, kako kaže Colić, ranijih godina dolazilo je manjih incidenata na ovom prostoru. U cilju što veće bezbednosti posetilaca festivala i ove godine će, kao I do sada, festival obezbeđivati pripadnici MUP-a Pirot.
U toku leta UG Osveženje učestvovaće I u ogranizaciji turnira u odbojci na pesku na gradskom kupalištu, tradicionalnog raftinga na Nišavi I foto safarija. Ovogodišnji festival počinje u subotu u 20 časova, cena ulaznice je 300 dinara, a one se mogu kupiti na dan festivala na ulazu u Tvrđavu.

Share This:

Oglašavanje na internet portalu

Oglašavanje na internet portalu

Ketering Sunce Pirot

Ketering Sunce Pirot