Gimnastičari GK “Soko” učestvovali na kampu u Divljani – video

20.08.2014. 09:40
gimnastičari

Nakon programa “Gimnastika za sve” koji je GK “Soko” krajem jula I početkom avgusta realizovao u okviru Pirotskog kulturno sportskog leta, 10-tak gimnastičara ovog kluba učestvovalo je u tradicionalnom kampu u Divljani u Beloj Palanci, koji po 43. put organizuje Gimnastički savez jugoistoka Srbije. Kako je u emisiji Boje grada izmedju ostalog rekao Slobodan Stefanović, trener kluba Soko, kamp je ove godine okupio 60 gimnastičara iz 7 gradova regiona, a cilj je bio upoznavanje sa novim vežbama I elementima A I B takičarskog programa.

U okviru kampa održan je I sastanak upravnog odbora Gimnastičkog saveza gde su definisani novi program za predstojeću godinu I ustanovljena bonifikacija elemenata I dorada elemenata C programa što će karakterisati novi sistem takmičenja počev od naredne godine. Kamp je bio I u znaku dvodnevnog seminara za trenere ,ali I priprema za predstojeće jesenje takmičenje jugoistoka Srbije za devojčice koje će biti održano u Pirotu.

Pirot I GK “Soko” biće domaćini ovog takmičenja po drugi put. Termin održavanja zakazan je za 11. oktobar, a pored Pirotskih , na takmičenju će učestvovati I gimnastičarke iz Negotina, Zaječara, Bora,Knjaževca, Niša, Kruševca , Leskovca I Prokuplja.

Share This:

Oglašavanje na internet portalu

Oglašavanje na internet portalu

Ketering Sunce Pirot

Ketering Sunce Pirot