Od ponedeljka potpuna obustava saobraćaja na mostu Gazela – VIDEO

25.09.2014. 09:18
gazela

Iako je prvobitno planirano da se tokom rekonstrukcije mosta Gazela saobraćaj za vreme radova odvija jednom trakom, na zahtev izvodjača radova ,firme Bauvsen, doneta je odluka o potpunoj obustavi saobraćaja preko Gazele koja će važiti od ponedeljka 29. septembra. Kako je prilikom obilaska radova istakao Branislav Kostić, direktor Direkcije za izgradnju , odluka o potpunoj obustavi saobraćaja za vozila kao I prelazak pešaka doneta je iz bezbednosni razloga,ali I dinamike poslova koji bi prema projektu trebalo da budu završeni u novembru.

Tokom ovih dana biće postavljena I signalizacija. Zabrana saobraćanja preko Gazele važiće oko mesec dana, a za to vreme odvijanje saobraćaja biće preusmereno preko Velikog mosta.

Što se tiče ostalih investicija, radovi na jednoj pešačkoj stazi na Velikom mostu polako se privode kraju I ukoliko vremenske prilike to dozvole ona će biti završena za 10-tak dana. Uslediće potom I sanacija druge pešačke staze gde bi radovi trebalo da kraće traju, jer se ona prema rečima direktora Kostića nalazi u boljem stanju.

Share This:

Oglašavanje na internet portalu

Oglašavanje na internet portalu

Ketering Sunce Pirot

Ketering Sunce Pirot