Održan sastanak Programskog i Organizacionog odbora Međunarodne naučno – stručne konferencije „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“

22.11.2017. 17:59
Sastanak_OO_PO_2017_01

Sastanak Programskog i Organizacionog odbora Međunarodne naučno – stručne konferencije „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“, koja će biti održana u Pirotu, 02. decembra 2017. godine održan je 22. novembra 2017. godine u prostorijama Privredne komore Pirot.

Sastanku su prisustvovali Dr Dragan Kostić, predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot, Slobodanka Kojić iz Privredne komore Srbije, predstavnici Programskog odbora prof. dr Dragan Mihajlović, dekan Fakulteta za menadžment Zaječar i prof. dr Petar Anđelković, Filozofski fakultet Univerziteta u Prištini, Kosovska Mitrovica, kao i predstavnici Organizacionog odbora Konferencije prof. dr Bojan Đorđević Fakultet za menadžment Zaječar, mr Goran Stamenović, Univerzitet Metropolitan, Bojan Ranđelović, pomoćnik gradonačelnika Pirota i Aleksandar Simonović, predsednik Organizacionog odbora.

Na sastanku su dogovoreni detalji vezani za plenarno izlaganje i izdavanje Zbornika radova Konferencije, na kojoj će biti predstavljeno više od 50 radova blizu 90 autora sa uglednih obrazovnih institucija iz Makedonije, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Poljske, Češke, Kine, Grčke, Bugarske, Libije i Srbije.

Share This: