Kompanija Tigar a.d. na Sajmu „Partner“ u Beogradu

26.06.2019. 09:53
!cid_image004_jpg@01D52B75

Veliko intersovanje posetilaca izazvali su Tigrovi blokovi za zaštitu od poplava
Uručeni sertifikati Direktoru Vladimiru Iliću
Kompanija Tigar a.d. predstavila je svoje proizvode za namensku industriju na Sajmu „Partner“ u Beogradu. Najveću pažnju posetilaca privukli su blokovi za zaštitu od poplava koji su u kompaniji Tigar u fazi patentiranja. Generalnom direktoru Vladimiru Iliću uručeni su sertifikati za Fabriku tehničke gume, koja je sertifikovana od strane Vojne kontrole kvaliteta.

Prema rečima Generalnog direktora Vladimira Ilića na Sajmu Partner izložena je široka lepeza Tigrovih proizvoda koji su namenjeni vojnoj industriji. Pored balističke zaštite koja je predstavljena, veliko interesovanje vlada za blokovima za zaštitu od poplava, novom proizvodu koji je u fazi patentiranja. Blokovi su od reciklirane gume sa poliuretanskim vezivom, sa sistemom za međusobno povezivanje. Lako i brzo se raspoređuju-zidaju u nepokretan sistem, a nakon uklanjanja jednostavno se peru i skladište.

!cid_image005_jpg@01D52B75

Nakon svečanog otvaranja generalnom direktoru kompanije Tigar Vladimiru Iliću uručeni su sertifikati za Fabriku Tehničke gume, i to za standarde ISO 9001 za kvalitet, 14001 zaštita životne sredine,18001 bezbednost i zdravlje na radu kao i po vojnom standardu SORS 9000 za kvalitet.

Na Tigrovom štandu izloženi su, pored blokova za zaštitu od poplava, i balistički blokovi, balistički paneli, balistička ploča, stubići 160×800 mm. I u narednom periodu kompanija Tigar će nastojati da opravda veliko poverenje i interesovanje svojih kupaca, uz dalji rad na unapređenju integrisanih sistema menadžmenta.

Share This: