Fudbalski savez grada Pirota dobitnik priznanja “Pouzdana organizacija 2020.”

22.01.2021. 12:16
fudbalski savez grada pirota

Međunarodna bonitetna kuća CompanyWall Business ocenila je rad Fudbalskog saveza grada Pirota u 2020. godini sa najvišom ocenom i dodelila priznanje kompanije za pouzdanost – POUZDANA ORGANIZACIJA 2020.

Sertifikat POUZDANA ORGANIZACIJA 2020 potvrđuje da je Fudbalski savez grada Pirota među najpouzdanijim organizacijama i da se ističe odgovornim poslovanjem, kao i da uživa veliko poverenje. Priznanje kompanije za pouzdanost CompanyWall se izdaje isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde. Bonitetna ocena je neophodan ekonomski instrument koji se koristi u savremenom poslovnom svetu kao verodostojni rejting pozicija poslovanja kompanije. Priznanje omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na tržištu.

Priznanje dolazi u veoma teškoj poslovnoj godini u kojoj smo zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnim samoupravama Pirotskog upravnog okruga, Fudbalskim savezom Pirotskog okruga, Fudbalskim savezom regiona istočne Srbije i Fudbalskim savezom Srbije, uspeli da realizujemo program rada i održimo visok nivo aktivnosti i pored svih prepreka izazvanih pandemijom koronavirusa, sa kojima smo se svi zajedno suočili. Ovim priznanjem ubrajamo se u najkonkurentnije sportske i poslovne organizacije koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija. Priznanje pripada svim fudbalskim klubovima i članovima, navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza grada Pirota.

Download (PDF, 529KB)

Share This: