GK “Soko 2011” počinje sa priprema za takmičarsku sezonu

10.02.2021. 09:54
gimnastika nadja

GK “Soko 2011” Pirot počeo je sa zvaničnim pripremama za predstojeću takmičarsku sezonu 4.januara ove godine. Klub je uspeo da se, nakon teških par meseci u vidu članstva, vrati i konsoliduje takmičarske grupe za ovu godinu. Najbolji takmičari kluba su uspeli da održe kontinuitet treniranja tokom proteklih meseci koliko je to bilo u mogućnosti što se organizacionih uslova tiče. U narednom periodu počinju opšti i specifični delovi priprema, jer su se neki takmičari kasnije priključili treninzima dok su ostali već ušli u određen nivo forme.
Ove godine po prvi put klub ima kapaciteta da na državnom takmičenju u A programu izađe sa seniorskom ekipom u ženskoj sportskoj gimnastici sa takmičarkama koje su prošle sve mlađe kategorije u proteklim godinama i imaju dug sportski staž. Klub ima dovoljno vremena za pripremu za predstojeće Državno prvenstvo po kategorijama u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici.
Ova godina je jako bitna za sve članove kluba, s obzirom na to da je jubilarnog karaktera i da GK “Soko 2011” obeležava 10 godina uspešnog i kontinuiranog postojanja i rada.

Share This: