Učenici OŠ “8.septembar” nastavljaju da nižu uspehe na takmičenjima

28.04.2021. 13:54
os 8.septembar

Na Okružnom takmičenju iz fizike učenici OŠ “8. septembar” osvojili su:
U 6. razredu jedno 1. mesto, jedno 2. mesto, 1 učenik je pohvaljen
U 7. razredu jedno 1. mesto, jedno 2. mesto i dva 3. mesta
U 8. razredu jedno 3. mesto i jedan učenik je pohvaljen.
Mentori učenika su Ljubiša Đorđević i Vesna Cvetković.

Na Okružnom takmičenju iz matematike učenici OŠ “8. septembar” osvojili su 7 prvih mesta, 6 drugih mesta, 10 trećih mesta i 4 učenika su pohvaljena.
U 4. razredu učenici ove škole osvojili su 3 prva mesta – (najveći broj bodova), 4 učenika 2. mesto, 4 učenika 3. mesto i 1 učenik je pohvaljen. Učiteljice Snežana Savić, Miljana Minčić, Danijela Živković.
U 5. razredu jedno prvo mesto, dva treća mesta i 1 učenik je pohvaljen
U 6. razredu jedno prvo mesto, dva treća mesta i 1 učenik je pohvaljen
U 7.razredu dva prva mesta, jedno drugo mesto, dva treća mesta i 1 učenik je pohvaljen
U 8. razredu jedan učenik je osvojio drugo mesto. Sa učenicima su radili njihovi predmetni nastavnici: Goran Antonijević, Nenad Krstić, Saša Milanov, Miroljub Lilić.

Na Okružnom takmičenju iz francuskog jezika u 8. razredu jedna učenica ove škole osvojila je 1.mesto. Njena nastavnica je Ivana Pančić Tošić.

Na okružnom takmičnju Književna olimpijada učenici OŠ “8. septembar” osvojili su dva 2. mesta i tri 3.mesta. Njihove nastavnice su Marijana Panov i Marija Madić Ilić.
Na okružnom takmičnju „Mali Pjer“ , u mlađoj kategoriji (1-4 razred) tri prva mesta i jedno drugo mesto pripala su učenicima ove škole, a u starijoj kategoriji (5-8 razred) jedno prvo mesto i jedno drugo mesto.
Na Opštinskom takmičenju iz istorije učenici OŠ “8. septembar” postigli su odlične rezultate, osvojili su dva prva mesta. Nastavnica Tamara Stefanović.

Share This: