“DDOR Olimpijska staza” u subotu u Pirotu

17.06.2021. 10:43
DDOR-Olimpijska-staza-1

U subotu 19. juna na trgu Pirotskih oslobodilaca sa početkom u 12 časova u Pirotu će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Pirota.

DDOR Olimpijska staza ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, DDOR Olimpijska staza će svima približiti olimpizam i olimpijske simbole. “DDOR Olimpijska staza” organizovana je već u Vršcu i Užicu uz učešće preko 1000 takmičara.

Učešćem, takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka Tokiju. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog timja Srbije – DDOR osiguranju.

Obezbeđene su i nagrade u vidu sportskih rekvizitau tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova.Najboljaškola dobija 28 lopti košarkaške, odbojkaške, rukometne), a svi prijavljeni učesnici dobiće majice Olimpijskog komiteta Srbije.
Događaju će prisustvovati i Zoran Pančić, dvostruki osvajač odličja na Olimpijskim igrama. Pančić je veslao u paru sa Miloradom Stanulovim i zajedno su osvojili srebrnu medalju na Igrama u Moskvi 1980. godine, kao i bronzu u Los Anđelesu 1984.

Share This: