Tretman suzbijanja komaraca na teritoriji Pirota

06.09.2021. 11:16
sanit mm

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava građane Pirota da će dana 09.09.2021.g. od 5,30 časova ujutru biti obavljen četvrti tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji Grada Pirota.
Suzbijanje odraslih formi komaraca vršiće se uređajima sa zemlje na sledećim lokacijama:
Reka Nišava od ušća reke Jerme do ušća reke Temštice ,pojas oko akumulacionog jezera i gradskog kupališta,Rasnička reka od sela Barje Čiflik do ušća u reku Bistricu,Gradašnička reka od kraja sela Gradašnica do ušća u reku Nišavu,reka Bistrica do ušća u reku Nišavu, Rogozki kanal od izvorišta Kavak do Kalea,park Momčilov grad, park hotela Pirot,zelene površine u Takovskoj ulici,park Maksima Gorkog,park Trg Republike,park Trg Karađorđe,park LEAP -22.divizije,zelene površine u ulici Nikole Pašića,park u ulici Vojvode Stepe i park u ulici Dragoljuba Milenkovića.
Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.
U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog, u jutarnjem ili večernjem terminu. Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876, navodi se u saopštenju „SANIT M&M“ .

Share This: