Uspeh dzudista kluba Ipon 010 na Prvenstvu centralne Srbije

25.09.2021. 13:25
IMG-24f9d0911139fa1acad874b91e4c1fe3-V

Mia Nikolić, osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju, Dušan Pavlović i Rastko Ilić bronzane medalje, a Lazar Aleksić peto mesto, na Prvenstvu centralne Srbije za poletarce, koje je danas održano u Nišu. Za ovaj uzrast, Prvenstvo centralne Srbije najviši je rang takmičenja.
Džudo klub Ipon 010 na ovom takmičenju predstavljalo je šestoro mladih džudista – Mia Nikolić, Dušan Pavlović, Janko Rasimović, Rastko Ilić, Lazar Aleksić, i Sergej Stanimirović.
Za većinu je ovo bio prvi javni nastup, odnosno prvo zvanično takmičenje, jer je zbog pandemije potpuno izmenjen kalendar Džudo saveza Srbije, a mnogi turniri su otkazani.
Veoma sam zadovoljan nastupom mladih džudista, s obzirom da je klub počeo sa radom tek pre nekoliko meseci i da nije bilo mogućnosti za pripreme kroz nastupe na turnirima, rekao je Danilo Drašković, trener džudo kluba Ipon 010. Ipak mi i u uslovima pandemije naporno radimo i treniramo i nema sumnje da će se naši poletarci tek dokazati na budućim takmičenjima, zaključio je Drašković

Share This:

Oglašavanje na internet portalu

Oglašavanje na internet portalu

Ketering Sunce Pirot

Ketering Sunce Pirot