Besplatne obuke u organizaciji RRA Jug

24.12.2021. 08:19
IMG-0770

Regionalna razvojna agencija JUG doo Niš, kao jedna od akreditovanih regionalnih razvojnih agencija, organizuje besplatne „onlajn” obuke iz modula Marketing i prodaja i Priprema poslovnog plana i poslovanje sa bankama i investiciona spremnost.

Obuke će biti održane u petak, 24. decembra 2021. godine i utorak 28. decembra 2021. putem „ZOOM” platforme, sa početkom u 10 časova.

Obuke se sprovodi u okviru Standardizovanog seta usluga i namenjene su postojećim i potencijalnim privrednim subjektima i preduzetnicima koji žele da steknu dodatna znanja iz oblasti marketinga i prodaje u malim i srednjim preduzećima, sa naglaskom na digitalni marketing, kao i iz oblasti pisanja biznis plana.

Obuke Marketing i prodaja će održati Maja Virijević, sertifikovani trener, zaposlena u Regionalnoj razvojnoj agenciji Jug doo Niš.

Nakon završenih obuka polaznici će dobiti sertifikate koji su priznati prilikom konkurisanja za programe podrške razvoju preduzetništva na javnim pozivima raspisanih od starne relevantnih resornih institucija i Ministarstava, a kandidati koji poseduju ove sertifikate imaće prednost prilikom konkurisanja.

Share This:

Oglašavanje na internet portalu

Oglašavanje na internet portalu

Ketering Sunce Pirot

Ketering Sunce Pirot