Kako da odaberete idealan jesenji kaput

23.09.2022. 13:12

Kako da odaberete idealan jesenji kaput

Stiže nam jesen i hladniji dani, što znači samo jedno – sezonsko čišćenje ormana. Vreme je da letnje stvarčice predaju štafetu kaputima, jaknama, maramama i ostalim nezaobilaznim komadima koji su musthave za predstojeći period.

Svako godišnje doba donosi svoje slatke muke, bar što se tiče stilizovanja outfita. Leti jedva čekamo da se oslobodimo teške garderobe i da uskočimo u lepršave haljine, šortseve, a kako vreme odmiče brojimo dane do zahlađenja, gde će nam jedna okupacija biti koji će nas kaput, pantalone i dzemperi grejati ove sezone.

Želimo da odaberemo kvalitetan i moćan plašt i tako damo pečat ličnom stilu, međitim kada tragamo za osveženjem svi se ponekad izgubimo u moru ponuda i modnih trendova, te se pitamo da li uopšte znamo koji je model kaputa idealan za nas? Kako najbolje uskladiti cenu i kvalitet?

Da li želimo klasičan, ležeran kaput ili pak šik ili sportski? I najzad, koju dužinu odabrati? U DDG fashion bogatom asortimanu pronaći ćete pregršt ženskih kaputa, koji donose duh severa i skandinavske kulture u raznim bojama i krojevima. Svaka od nas ima posebne zahteve, dileme i svoj unikatan stil, a poznati skandinavski brend se potrudio da odgovori na svaki od njih.

Kako da odaberete onaj pravi

Zahvaljujući njihovoj bogatoj ponudi savršen kaput za vas ugledaćete čim kročite u jedan od DDG fashion maloprodajnih objekata ili posetite sajt. A evo i kako odabrati idealan kaput u skladu sa vašom figurom? Pre svega, nepohodno je da kaput uskladite sa vašom telesnom građom i visinom. Ukoliko imate figuru peščanog sata, onda ste prave srećnice, jer u tom slučaju nemate brige! Vama će pristajati svaki model, ali ukoliko želite da dodatno istaknete vašu siluetu, naglasite struk i dodajte tanak kaiš.

Atletsku građu odlikuje telo bez izraženih oblina, te je obim kukova i struka isti. Zato se slobodno usudite za nešto ekstravagantiji kaput, sa upečatljivim naramenicama, džepovima i kaiševima koji će dovesti vaš struk do izražaja. Potražite modele koji su do kolena, ili kraće, a ženstveniji izgled akcentujte detaljima i ukorojenim donjim delom.

A koji su to modni saveti za dame sa jabuka građom? Odlučite se za kaput dužine ispod kolena koji se lagano širi, a posebno obratite pažnju na kroj. Neka vaš odabrani model bude onaj sa asimetričnim ili dubokim V izrezom, bez velikih, kitnjastih revera.

Kruškastu građu definišu izraženiji bokovi, te, u vezi s tim, najbolje je fokusirati se na kapute koji naglašavaju ramena, a što se tiče dužine preporučljivo je da ne prelazi kolena. Ukrasite vaš kaputić detaljima na manžetnama, šalom ili interesantim brošom i spremne ste za jesen!

Sada kada ste utvrdili šta je idealno za vašu građu tela, pozabavimo se i kaputima koji će najbolje odgovarati vašoj visini. Što se tiče devojaka koje su niske, trebalo bi da izbegavaju dugačke kapute, jer bi takvi krojevi mogli dodatno da ih učine nižima. Detalje svedite na minimum i odaberite elegantan kaput nežnijih boja, dužine iznad ili malo ispod kolena. Što se tiče kaputa srednje dužine, oni najbolje pristaju osobama koje su niže od 165 centimetara.

Dugački, glomazni kaputi veoma su popularni poslednjih nekoliko godine, a kako se čini svoju slavu zadržaće i ove sezone. Zašto mnoge dame obožavaju ovaj model? Upravo zbog svog glamuroznog izgleda i zato što najviše podseća na urban street style look, koji često odlikuje stil popularnih ličnosti. Takav kaput odličan je za visoke dame, a njega možete nositi sa najrazličitijim odevnim komadima poput haljina, pantalona, suknji…

Sada kada ste teorijski potkovani, vaša kupovina u DDGfshion-u predstavljaće pravo uživanje. Zavitire u raznovrsan asortiman kaputa i jakni i opremite se za hladne jesenje dane. Unestite skandinavsku modu i glamur u vaš ormar.

Share This:

Oglašavanje na internet portalu

Oglašavanje na internet portalu

Ketering Sunce Pirot

Ketering Sunce Pirot