Александар Вучић – Србија не сме да стане

23.11.2023. 13:38

Члан Председништва СНС Горан Весић дружио се, заједно са прослављеним кошаркашем Дејаном Томашевићем, са најстаријим грађанима у Кули, којима је уз захвалност за немерљив допринос економској стабилизацији земље, поручио да је глас за листу чији је носилац председник Александар Вучић – глас за бољу будућност њихових унука.

Весић је истакао да су управо пензионери дали највећи допринос економској стабилизацији Србије, јер разумеју шта је држава, воле своју земљу и увек су били спремни да јој помогну.

„Зато се данас председник Вучић и Влада Србије труде да пензије расту константно, из године у годину. И зато ће 2027. године просечна пензија у Србији бити 650 евра. А, пре 10 година, 2013, износила је 209 евра“, нагласио је Весић.

На тај начин, додао је, Србија се одужује својим пензионерима, људима који су градили земљу, створили све што имамо и према којима смо сви обавезни да им обезбедимо достојанствену старост, да могу да уживају у плодовима свог рада.

„Зато 17. децембра гласајте за листу ’Александар Вучић – Србија не сме да стане’, јер је то глас за веће пензије, за наставак развоја Србије и глас да ваши унуци живе нормално и пристојно у својој земљи“, поручио им је Весић.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu