АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане

10.12.2023. 15:01

С А О П Ш Т Е Њ Е   З А   Ј А В Н О С Т        2023.

Кандидати на листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ –Србија не сме да стане“ Милош Вучевић, Љубица Вранеш и Арно Гујон, разговарали су и дружили се са најстаријим суграђанима у Јужнобанатском округу.

Том приликом канидати су  истакли да држава из године у годину повећава пензије, јер пензије морају да прате плате.

Вучевић се захвалио пензионерима на подршци, разумевању и љубави према отаџбини.

„Наши најстарији суграђани су нам показали шта значи крилатица, мисао, реченица „Све за Србију и Србија ни за шта“, рекао је Вучевић.

Љубица Вранеш верује да су људи који имају визију за будућност Србије управо на листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“.

„Желим свим срцем, знањем и способностима да допринесем бољем сутра свих грађана Србије и будућим генерацијама“, истакла је Вранеш.

Гујон је још једном поновио да је дошао и остао у Србији јер је истински заволео Србију и српски народ.

„Ја сам један од вас и одавно се тако осећам. Србија је и моја отаџбина и зато желим да дам свој допринос за даљи напредак и развој земље. За даљи успех потребно нам је јединство, јединство нашег народа“, нагласио је Арно.

Кандидати су на самом крају позвали све грађане да 17. децембра подрже листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“, за Србију, за све грађане Србије и за сав српски народ ма где да живи подршка листи.

Share This:

Kvalitet vazduha u Pirotu

Kvalitet vazduha u Pirotu