Уторак

10:00 Боје града
11:00 Серија: Болница Ројал (р)
11:30 ТВ шоп
12:00 Концерт
12:45 ТВ шоп
13:00 ТВ излог (огласи)
13:45 ТВ шоп
14:00 Флеш, Временска прогноза
14:10 Филм
16:00 Флеш, Временска прогноза
16:05 Мали огласи
16:10 Меридијанима
17:00 Информативна емисија “ДАН”
17:30 Водич кроз дијабетес
18:00 Боје града (р)
19:00 Информативна емисија “ДАН”
19:20 Пословни огласи
19:30 Цртани филм
19:50 Мали огласи
20:00 Биљана за Вас
21:00 Информативна емисија “ДАН”
21:30 Серија: Болница Ројал
22:00 Флеш, Временска прогноза
22:10 Радост живота
23:00 Флеш, Временска прогноза
23:05 Меридијанима
00:00 Флеш, Временска прогноза
00:10 Музички спотови
03:00 Ноћни програм